štvrtok 11. augusta 2016

Stíhačky s raketovým pohonom!

To nie je nič pre mňa. 
Prečo robia v telke z umelecky zameraných ľudí čistých primitívov, ktorí sú mimo realitu? To aj ja tak pôsobím? 
Ale k veci. Na rannej som nemal na internet čas. Teda aj by bol, ale... človek príde domov, lebo vstáva pred štvrtou, potom zachrápe, zobudí sa večer, nažerie sa, zafajčí, hodí sprchu a ide znova spať. Prípadne ešte z posledných síl našíva zátky a pliešky na košeľu, pozerá Riskuj! (nemysli na to, nemysli na to!!!!!!) a ak vyjde čas, tak aj Milionára, ale ten chodí neskoro. Poobedná je zas vtip sama o sebe. Človek príde domov o pol jedenástej, nažerie sa, občas zafajčí a ide spať. Zobudí sa o deviatej/desiatej a kým sa rozhýbe, opäť si chystá obed do práce. 
Ale musím povedať jednu veľmi dôležitú vec: o rok sa zo mňa stane ghúúl, takže je to úplne super. Práca ma baví, milujem to premávanie sa v kombinéze, naposledy aj s respirátorom, proste je to super a celkovo ma to baví. Musím si dohodiť ešte džob v atómovej elektrárni. To by bolo asi fest pre mňa, možno aj ako nejaký testovací subjekt. ... eh. 
No a v podstate chcem povedať iba to, že v sobotu by som rád napísal nejakú poviedku, určite niečo sčarbol do knihy a tak podobne. Do piče, Maroš, sklapni! 
Po výplate chcem dať konečne vytlačiť fotky, ktoré si uschovávam na USBčku, a keď zas pôjdem na Slovensko, tak ich hodím do albumu. Už som vám asi hovoril, že si kúpim polaroid. A teším sa naň. 
Z urbexu som zatiaľ navštívil iba dve miesta. Minulý víkend som bol u bratranca na menšej párty, tento víkend vôbec neviem čo bude, ale mohli by sme zájsť do toho Ergonu či ako sa to volá, Erebor. 
Včera v noci som behal v kombinéze a balil som v práčovni veci do boxu. Potom ma nejakí darmožráči znásilnili (nakoniec však tuším skapali). Do tretice som bol u nás na Slovensku a skoro v každej miestnosti v dome bol veľký prievan (až víchrica) a zlo som cítil všade navôkol, proste mimoriadne negatívne naladení duchovia, ktorí nám chceli ublížiť. V poslednej izbe bola energia ešte negatívnejšia a uvidel som sedieť na gauči Kocúra a Miniho, oči im svietili (ako keď klasicky svietia mačkám oči v šere alebo tak) a úplne odporne na mňa zazerali. Kvôli prievanu som ledva zavrel dvere a chcel som ujsť preč. A zobudil som sa. Takže jedna z tých príjemnejších a útulnejších nocí.
Viete o tom, že Grál sa skladá z troch častí (a sú to kokotiny, ale už si to veľmi matne pamätám, proste nejaké trápne veci ako napríklad kombinačky alebo kus plechu) a že za jednu časť, jednu jedinú (nie to ešte, že by som mal tri) vás naháňajú neuveriteľní démoni pekla? To človek sa potom bojí ísť na záchod, tesne po zobudení. ... naozaj. 
Dajte mi perník, aspoň nebudem spať. 
Zelená je dobrá, mimochodom. 


Takto nejak vyzerám, fotka je z fejsbúku, tuším z Freaks alebo Creepypasty. Nie som si istý a neviem, odkiaľ to majú oni, takže ma nenaháňajte s policajtmi. Aj tak majú žltačku. 

Už je zas dosť hodín, idem si pomaly prezrieť xicht v zrkadle a uvidím, čo so sebou spravím. Potom si nabalím jedlo a o hodinku môžem ísť het. 
Takže cez víkend bude možno nejaká poviedka.
A tak. 

4 komentáre:

  1. Stále lepšie, ako keď na teba niekto vytiahne zbraň a strelí ti dve guľky do hlavy - je to nepríjemný pocit, predtým než potiahne spúšť. Obzvlášť ak predtým zastrelí Maroša. A cez víkend pôjdeme do Ereboru a do Krytu, nie? Vraj pozývaš, či čo :D
    A.
    P.S.: Ja som nadšená, že som tu sama, je tu ticho, pokoj a konečne robím to, čo dlho odkladám :) vlním sa okolo tyče, upratujem a pozerám seriál :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám 150 korún a neviem, či mi do piatku vydrží tabak, takže neviem kto ti pošepkal o pozývaní.

      Odstrániť
  2. Tie lepšie noci zažívam aj ja (a to mi nad hlavou visí lapač snov, ktorý sa už asi vzdal), ale vo väčšine prípadov sa to dá vydržať, ešte ma nik nezavrel do truhly, takže to znášam.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lapač mi nejak nezaberal, doma to bývalo ešte horšie (a to tam visel).

      Odstrániť