streda 13. júla 2016

a furt dokola to isté...

... Čárlí už nie je vôbec kreatívny fotograf a fotí stále tie isté veci. Nieže by aj tá príroda nebola jednotvárna. Povedzme si to na rovinu, všade rastie to isté, ako pred rokom, voda tečie stále rovnako a ešte aj tie oblaky nie sú zelené. Takže, čo si budeme klamať...
A tu máte kúsok vizualizácie. 
Zajtra asi pobehám - zas po dlhom čase - ostatné blogy. Momentálne brigádujem (no hej, aspoň tých šesť hodín do dňa) a vždy, keď sa dostavím do bytu, máme so švagrom nejakú prácu... no okrem dnešku. Ale tak je to. A tak to bude. 
Cez víkend budem mať asi viac času, aj keď mám plány stráviť ho inakšie.
A idem si prišívať pliešky z plechoviek na košeľu.
Ozaj, športe mi tie pliešky. Aj zátky zo sklenených fliaš. Ale naozaj! Budem vám vďačný a splním vám jedno prianie, ktoré si vyberiem sám. 



Dlho som sa neumýval (ja som tým známy), tak mi vyrástli medzi prstami huby. 


Ja už chcem výplatu, takú poriadnu, a chcem si kúpiť dobrý objektív.






1938


6 komentárov:

  1. To je tak - s tou prírodou si to napísal správne. Príroda je furt rovnaká a človeka to pomaly prechádza. Ale myslím si, že sú to len obdobia, s ktorými musí človek vnútorne bojovať. Ja sa nachádzam v divnom štádiu, keď ma už skoro vôbec nebaví fotiť, pretože sa bojím - nie preto, že by som nemala čas. Času mám kopu - nebrigádujem, na rozdiel od teba som asi lenivé prasa :D Ale bojím sa, že sú všetci lepší. Haha, asi ukončím môj depresívny komentár. Krásne fotky - ako vždy, najviac sa mi páči 1938 - núti ma to rozmýšľať nad story za fotkou. Nice :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež lenivé prasa, mohol by som robiť ešte x vecí okrem iného, a nerobím vlastne nič. Včera som sa bohapusto prechádzal po Pustine, dnes si asi postavím nejaký domček a prišijem pár plieškov ku kostýmu, ale to bude tak všetko. Mal som ísť fotiť štôlne, nakoniec som od toho upustil.
      Ja som si tú tehlu (alebo čo to je) chcel zobrať domov a vystaviť si rok 1938, ale asi by to bolo trošku neskladné.

      Odstrániť
  2. Víš jak jsem ti před časem psala, že se mi nezobrazují tvoje fotky? Tak to trvá a hrozně mě to mrzí. Manžel zkoušel na pc všechno možné, ale nepodařilo se. tak fakt nemá ještě někdo takový problém?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hurá mám chytrý mobil,nedávno pořízený,tady to jde. Les super i ostatní.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som rád, že sa to nakoniec vyriešilo, aj keď je to iba cez malý displej chytrého telefónu (ktorý ja vôbec nemám rád). Mrzí ma to, že to nemôžeš vidieť v lepšej kvalite, ale tak aspoň niečo.
      Nezaznamenal som, že by sa ešte niekto sťažoval na nezobrazovanie fotiek.

      Odstrániť
    2. Do nedávna jsem si myslela, že chytrý telefon mít nikdy nebudu, nechtěla jsem ho, vždyť jsem skoro nepoužívala ani mobil, nejsem na FB ani jiných takových věcech. Manžel mi utopil nokiii,a pak se mi to stalo podruhé. Chtěla jsem si koupit zase to staré ale měli v akci do dvou tisíc lumii s Windows 10, tak jsem si vzala nakonec to a zatím jsem spokojená, je rychlejší přes wifi než můj notebook.

      Odstrániť