streda 10. júna 2015

Čiernobiely svet po druhé

V sobotu sme opäť absolvovali menší výstup na Gýmeš (Gímeš po maďarsky). Okrem toho, že som mal šancu byť na skvelých fotografiách, ale pokazil to môj xicht (so šiltovkou vyzerám ako 5 ročné decko), som aj ja čosi odfotil.
Plus pridávam ešte pár fotiek z minulajšej prechádzky. 


Výhľad z hradu... tam je poklad!



Toto už sú fotky z prechádzky. Ich prvú časť máte možnosť vidieť tu.

Táto mi stále pripomína sneženie. To bude tým bokehom.



11 komentárov:

  1. je sranda že podobné fotky si z gýmeša už nosím nejaký ten rok aj ja. prakticky odfotím každý rok to isté ale furt beriem aj foťák :D a vždy keď som tam tak mám strach že mi to padne na hlavu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Však ja som fotil už preto toľko málo, lebo by som fotil dookola to isté =D
      Zas neviem prečo, ja sa nikdy nebojím, že by mi to malo padnúť na hlavu.

      Odstrániť
  2. Krásné fotografie, úplně jsem dostala chuť vyjít si někam na procházku s foťákem. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Viem ze rad robis cierno biele fototky ale verim tomu ze niektori ludia co si pozriu profil by pre inspiraciu prostredia privitali aj farebnu fotografiu :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak nech si teda pozrú iné fotografie, a nie moje. Takí ľudia sú mi proste ukradnutí. Ja fotím čiernobielo a myslím, že už to nikdy nezmením.
      A díky.

      Odstrániť
  4. Tretia z hora sa mi najviac paci :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skutočne vydarené fotografie, osobne mi najviac učarovala práve prvá, mám pocit, že by som sa na ňu mohla pozerať veľmi dlho, pôsobí na mňa jednoducho skvele. Fotografovaniu sa veľmi nerozumiem, ale povedala by som, že aj po "technickej" stránke je vydarená.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dík. Ja som sa tiež nikdy nerozumel do technických stránok. Fotím intuitívne.

      Odstrániť
  6. Achjo, ta první fotka, hned bych se tam podívala. Fotíš hezky, mám taky ráda čb fotografie. Upřímně si myslím, že vyfotit dobře krajinu černobíle, může být mnohem těžší než barevně. Občas mrknu na web jedné fotografky, fotí tak i tak a vždycky tam najdu hřejivé světlo, hlavně v těch barevných, vždycky mě to potěší, a protože to neumím, tak je fajn mrknout do světa těch druhých. Ale člověk je jaký je, a co cítí, většinou podepíše pod svoji tvorbu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To áno, farebné fotografie majú v sebe oveľa viac nálad, s tým súhlasím. Čiernobiele sú zvyčajne mierne melancholické, ale verím tomu, že aj v nich sa dá objaviť niečo upokojujúce a to hrejivé svetlo vychádza aj z nich.
      Som rád, že sa ti fotografie páčia.

      Odstrániť