pondelok 12. januára 2015

Kaligram

Je úbohý, ale je to môj prvý kaligram vôbec.
Experimentovať sa musí:


7 komentárov:

  1. chvílu som nechápala tie farby a potom keď som to pochopila, tak to považujem za geniálne!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. AHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Keby živočích nepovedala, že tie farby a to, tak by som to nepochopila ani ja, ale teraz vidím, že to je celé 19!!!!!!!!!!! o.O Super!!!! Milujem, keď všetko so všetkým súvisí!!!

    A.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. -Som rád, že tie farby teda niekto pochopil. Myslel som, že to bude zjavnejšie.
    Roland by sa hneval, že ti to tak trvalo, ty devätnástka.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Si Génius!!!! Tak toto musí ísť pekne share :) A mal si pravdu. Na Ježiška som si okrem iného kúpil TES V Skyrim LE CZ. Hlavný dôvod mojej noliferskej závislosti. Hrám to každú volnú chvílu na PC... Ale aby som nezahýbal, mám rád kaligramy. No málo ich je "normálnych." Vačšinou je to buď lacná napodobenina nevydareného haiku, alebo už stokrát opakované romantické kliše podané tisíckrát zmieneným spôsobom. Je tu ale, naštastie, vždy pár dobrých kúskov.
    ( možno by som ti ho až tak nechválil nebyť tej grafickej úpravy, ktorá má už len sama peknú myšlienku. )

    So, well done Charlie!

    Romanus Von Rayne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, ja momentálne hrávam predchodcu - Oblivion s oboma datadiskami a musím uznať, že aj to je vysokohorľavá hračka. Ak ti nevadí slabšia grafika, tak si ho určite zahraj tiež, ešte pred Skyrimom.
      Som rád, že sa ti môj kaligram páči, nemôžem sľúbiť, že vymyslím ďalší, lebo sa bojím práve toho, čo si písal - klišé a podobné kraviny - ale ak mi zas niečo dobré napadne, nebudem váhať dať to znovu na papier. Inač grafické úpravy básní ja rád, aj farebne, aj usporiadaním či sklonom písma.

      Odstrániť
  5. Wow, nádherné. Aspoň to nese nějké poslání, nemám ráda nesmyslné kaligramy. Třeba k těm Havlovým jsem si nikdy nenašla cestu. Ale - máš můj obdiv! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, ja kaligramy ani príliš nečítam (vlastne vôbec), takže ostatné nepoznám. Iba takých pár.

      Odstrániť