štvrtok 16. októbra 2014

Daemons are here...

Nedovolím si tvrdiť, že som model, ani nič podobné. Neviem sa dobre tváriť a nemyslím si, že by som mal niečo výnimočné na svojom tele (trebárs xicht alebo čosi), čo by mohlo byť pre fotku zaujímavé. Dostal som však jedného dňa nápad s mojími RTG snímkami pľúc, ktoré mi visia na stene. Paradox, v tejto fotosérii ich neuvidíte, pretože tie fotky si nechám v počítači (ak by ste ale moc chceli, na DA jednu fotku nájdete). Avšak vzišlo viacej fotiek, ako som čakal. Fotograf bola Simč, ako inak (konečne nie samospúšť). Používal som textúry, s niektorými som experimentoval, s niektorými som išiel na isto. Experimenty sú tie dvojfarebné. 
Podľa mňa sú to také priemerné kvázitemniacke fotky, ale keby sa mi aspoň s časti nepáčili, určite by som ich na blog nedal. 
Článok je zaradený do Madness Photo, aj keď ja som nefotil. Beriem to však tak, že som sa fotografovania zúčastnil veľmi živo, a to svojím, ehm, modelingom. 







Koniec koncov, musím ešte veľa cvičiť, aby som sa sám sebe páčil.

9 komentárov:

  1. Podľa mňa sú tie fotky dokonalé :) Veľká pochvala tebe aj fotografke :) Hlavne prvá a štvrtá sa mi veľmi páčia :) čo sú to za priestory, ak sa smiem spýtať? Niečo opustené? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme, je to iba taký pokus, keďže ona nie je fotograf a ja nie som model =D
      Je to taká budova, neviem čo tam bolo, sa mi zdá, že niečo s vojakmi, je to malé a nič tam vlastne nie je, ale na takéto fotenie je to ideálne.

      Odstrániť
  2. Ty sa nahatíš v opustených špinavých domoch? :D

    A.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Myslím, že experiment se zdařil. Až budeš mít někde svou výstavu, tak ta poslední fotka by měla viset nad info o umělci :)
    K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, no do výstavy snáď budú ešte lepšie fotky =D

      Odstrániť
  4. tá druhá je čisté šialenstvo! a dobré sú. hanba mi že to pozerám až teraz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty kokos, mám trochu zimomriavky ako ich pozerám. Podarená práca! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, pani fotografka. Od Vás to znie oveľa lepšie.

      Odstrániť