streda 10. septembra 2014

Katedrála sv. Petra a Pavla

Tak si hovorím, že mám trošku mindráky z toho, že tento blog sa uberá smerom, ktorý vlastne nechcem. Stále iba fotky - challenge, fotky - challeng... nič viac. Občas nejaký článok do bla-bla-bla.... väčšinou je tu sucho, ako v lete v hline. 
Budem sa ale snažiť popri knihe písať aj nejaké tie poviedky, nech to tu opäť chytí iskru. Básne mi nejak dochádzajú, bojím sa, že už nebudú tak dobré, ako kedysi. Čiže tie vôbec nesľubujem. Ale poviedku napísať trvá tak polhodinku, no neobetujem tento čas na oživenie?
Zatiaľ si môžete vychutnať najkrajšiu katedrálu, ktorú som zatiaľ mohol navštíviť (okrem nej som bol max. tak v Stefansdoome =D ). Ale určite sa chystám aj do Bourges, keď už som o nej robil seminárku, nech to vidím všetko naživo! (iba je to ešte ďaleká budúcnosť). 

Samozrejme, ako inak - výhľad na Brno z vežičky... skoro som sa dosral tam! Neznášam výšky. 

Kvetinka v parku... rozmýšľam, či som ju nemal dať k lavičkám, ale je to v podstate jedno.



Na tu máte! Zlatého džízsa! a že kresťanstvo nie je banda zbohatlíkov! 


Vlastne na týchto fotkách z tej katedrály vidíte tak veľké hovno, ale dá sa to vygúgliť. Ja som si fotil tie svoje fotky =D také tie detaily. 

8 komentárov:

  1. Och, tys byl v Brně? To mi nějak uniklo. Bože, úplně ztrácím přehled poslední dobou.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bol som dávnejšie =D ale určite sa tam ešte vrátim.

      Odstrániť
    2. Pokud budeš mít náladu a chuť, dej vědět. Můžeme se potkat :)

      Odstrániť
    3. jasné! Len ja nikdy nemám istotu, ktorý štát práve obývaš =D

      Odstrániť
  2. Premýšľam, že by sme mohli zájsť na víkend do Brna, len tak sa povoziť (mne sa najviac páčil ten deň, kedy sme sa vozili 8 hodín) a konečne ísť na nejakú tú rozhľadňu a do ZOO! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Náhodou, pekné fotky. Zas viem kde to je, ale ešte som napríklad na vežičke nebola. :D
    Inak challenge sú dobrá vec, aspoň to u teba nehnije ako u mňa :D mohol by si skúsiť challenge na písanie poviedok na témy? možno je to trochu násilné, ale na precvičenie určite dobré.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chcel som sa zapojiť do takej básnickej challenge, ale to by vôbec nešlo... no poviedky sú dobrá vec. Skúsim niečo pohľadať...
      Alebo, vymysli témy =D

      Odstrániť