pondelok 9. júna 2014

To je úbohé predstavenie!

Možno je to úplne zbytočné, ale zistil som, že písať takto na net veci, ktoré už o dva roky (nie to ešte o sedem, či osem rokov) budú totálne zastaralé, je zbytočné. 
Takže to skúsim zhrnúť tak, aby sa to dalo čítať aktuálne aj o niekoľko (?) rokov... alebo ako dlho to tu vlastne bude. 

Veľa vecí o mne sa dá vyčítať z príspevkov. Sú staré, myslím, že z roku 2013 až... dnes je už 2022 (keď toto opravujem, ja pôvodne opravujem predstavenie, ktoré som tu mal z roku štrnásť). Čiže, mal som rok po maturite a iste viete, ako sa ľudský mozog vyvíja, ako sa aj v papierovej dospelosti menia názory a ako človeka formuje okolie a priatelia. 
Niektoré tie korene vo mne ostali, ale nad niektorými článkami by som sa už teraz iba pousmial, za niektoré by som sa možno hanbil, ja neviem. Mazať ich nebudem. Beztak sa to nebude chcieť nikomu čítať, keď sem náhodou ktosi zavíta. Zistil som, že blogy už nie sú populárne ako kedysi, teda možno aj sú, ale píšu ich slečny a píšu o móde, líčení, dyi a knihách a neviem ešte... Takže možno tento výgrc, ktorý ešte funguje, je jeden z mála slovenských. Ľudí to už asi nijak extrémne nezaujíma.

To je jedno. Tak stále platí, že sa Charlie volám, akože fakt. Na Slovensku už nebývam. Pracujem. Stále fotím, už aj na film (nie iba Polaroid, ale aj iné filmové pochúťky), stále kreslím, stále maľujem, stále sa snažím vzdelávať v hudbe, stále sa snažím písať a občas aj prečítam knižku. 
Nie že by nebol čas, času je vždy dosť... ale nie vždy mi to moje telo dovolí. 

To je asi všetko k tomu predstaveniu. 
Dnes niekoho kontaktovať je ľahké, tak keby ste chceli vedieť, či mám napr. pravidelnú stolicu, môžete mi napísať a ja vám poviem v aktuálny deň prečítania vašej správy, ako sa mi kakalo. 


13 komentárov:

  1. Myslím, že pár věcí máme společných, ostatně proto se taky ráda vracím, žeano. Když jsem četla, že studuješ estetiku proto, že tě to baví, ne proto, že počítáš, že se tím budeš živit, tak jsem si tak poskočila. Vnímám to naprosto stejně. A vůbec, život máme od toho, abychom si ho vyplnili tím, co nás baví. Takže foť a buď umělecký a studuj estetiku!

    Ad nedělejte ze sebe to, co nejste. Ti lidé to podle mě často ani nedělají záměrně, oni si tak opravdu připadají - pokud se teda můžu opírat o svoje vlastní společenský poznatky. Je jedno, že jsou třeba naprosto normální a ve skutečnosti jim nic nechybí... prostě si tak připadají. Ale musím uznat, že mi tahle blogoklišé taky lezou na nervy, i když jsem občas něco takovýho taky vypustila z úst... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak ak to mám všetko nakázané od Nebohej, tak je jasné, že to musí tak byť =D budem fotiť, budem umelecký a budem študovať estetiku! =D
      Ono, nechcel som ich úplne strašne sfúknuť, aj keď to tak vyzeralo, ale už strašne mi to lezie na nervy, v popise o sebe to má snáď každý druhý umeleckejší a introvertnejší typ (je mi jasné, že skôr takýto ľudia majú k tomu aj sklony), ale tak nebudem to predsa písať, keď mám kamaráta (čo oni majú), keď nemám príliš veľký problém v sociálnych kontaktoch a keď mi je jasné, že z toho svojho sveta viem krásne vyjsť, alebo ho viem sklbiť s týmto skutočným, tak na čo to budem hovoriť, však každý má ten svoj svet, to mi už tak bije do očí, ako je teraz veľká móda byť šialený na hlavu. -_- neviem prečo.
      Ale áno, keď som bol mladší, určite som aj ja niečo také o sebe tvrdil, našťastie už mám celkom rozum.

      Odstrániť
  2. všetci si žijú vo vlastnom svete a sú nepochopení, všetci sa cítia špeciálne a pritom aj tak na nikom nezáleží.
    mňa by zaujímal obľúbený Disney film :D
    inak ten cestovateľský sen máme podobný...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Obľúbený Disney sú staré Disneyovky, napríklad Pocahontas a Popoluška a neviem ešte čo, Snehulienka, proste rozprávky, na ktorých som vyrastal =D
      Hej, všetci blogeri zvyknú byť takí, ale každý z nich je originál. Aké, ehm, ambivalentné.

      Odstrániť
  3. JEbnutý :D :D :D Pobavilo :)

    Pôjdeme cestovať do Brna? Budeme AKO japonskí turisti s foťáčikmi na krkoch? Dáme si na obed dačo nezdravé v nejakej krčmičke? A točenú limo? :-P

    A.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oooooo žltú točenú limo!
      A chcel by som vyskúšať nejaké české pivo =D
      som si myslel, že mi nadávaš =D

      Odstrániť
  4. Už som si myslela, že som jediná na svete, čo nemá rada Lanu XD vôbec nechápem ten ošiaľ okolo nej XD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och, to som si myslel doteraz aj ja! Každý iba o Lane sníva, jej hudba je maximálne nudná a bezduchá =D

      Odstrániť
  5. Skvěle pojatý článek, možná jsem se malinko začervenala, protože mám v menu o sobě právě něco v tom smyslu, jaký jsem blázen, který je stále uzavřený ve vlastním světě... Uvědomuju si, jak to asi zní, ale je to bráno spíš s tou nadsázkou... no, možná ze sebe vážně dělám, to co nejsem, budu nad tím přemýšlet. (Utěšila jsem se tím, že jsem patnáctileté děcko, které netuší, co od života chce - což je pravda, a proto někdy píšu úplné bláboly. :D )

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zas ale niektorí to tam majú napísané právom alebo proste... neviem to adekvátne vysvetliť, je to také komplikované, kedy sa to podľa môjho meradla použiť môže a kedy už nie =D
      Detský vek je akceptovateľný ako ospravedlnenie, takže dnes to bude bez trestu =D

      Odstrániť
  6. fajn clanok :) a konecne som prisla koho mi pisanim pripominas- cital si kto chyta v zite? :D :D
    a ano, ten krasny cestovatelsky sen s kopou penazi mame asi viaceri :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kto chytá v žite som veru nečítal, ale takéto knižné klasiky, o ktorých sa učí na strednej, by som si rád naštudoval.

      Odstrániť