utorok 5. augusta 2014

51/52 a 52/52 - KONIEC PROJEKTU!

51/52

- tento týždeň sme sa tešili na oslavu Líštičkiných narodenín. A potom sme aj oslavovali. No a dopadlo to tak, že som bol celú nedeľu nezdravý.



52/52

- no a tento týždeň bol na oplátku príliš depresívny na to, aby som si z neho pamätal viac detailov. 
- v stredu sme oslávili deň priateľstva so Simč prechádzkou v parku, kde nás chytila krásna búrka. 
- cez víkend ma tiež naverbovali k nim, vo štvrtok totižto prišiel JakuB, ale to je jedno, nechce sa mi vysvetľovať podrobnosti.
- návšteva Čachtíc
- takmer návšteva aj Beckova, ale ten je kurva drahý


Prirovnal by som to k tejto fotografii z Čachtíc:
pár svetlých chvíľok v tmavom týždni.


Týmto môžem s kľudom vyhlásiť, že projekt 52 som úspešne ukončil. Občas som meškal, občas som spojil dve fotografie, čiže dva týždne do jedného článku, lebo sa mi lenilo do pridať. Našťastie ma nič nebrzdilo v pridávaní, žiadne nečakané návštevy nemocníc ani úmrtie ani nič podobné. V podstate je toto môj prvý dokončený projekt, na starom blogu som začal ešte s projektom 365, ale každý deň fotiť a písať o tom je dosť mrzuté a nebavilo to ako aj mňa, tak aj ľudí. Nie všetky dni sa niečo stihne porobiť, aby som to mohol zavesiť na nos celému internetu. 
Tak ešte poviem, že som rád, že sme to dokončili spoločne so živočíchom a že ani jeden z nás necúvol a taktiež som rád, že si to občas ktosi prezrel.
Uvidím, ako sa na to pozriem o pár mesiacov, rokov, keď si prečítam popisy pri fotkách. 



3 komentáre:

  1. tá prvá fotka je magicky super!
    a živočích by už mohol konečne nahrať posledné týždne :D neviem, ale ani mi to nepríde že už prešiel až celý rok odkedy sme to začali fotiť, je to neskutočné. pamätám si ako som sa mala pred rokom (dobre), potom ako to šlo dole vodou a že niekedy od nového roka sa mi zdalo byť vela vecí nahovno... moje popisky sú zachované na starom blogu, ich čítanie už aj teraz pár mesiacov dozadu pri jeho odstavení zo mňa vybúchalo nejakú nostalgiu... možno o pár rokov vybúcha ešte väčšiu, a možno o pár rokov tam nebudú už žiadne emócie, ktovie. ja mám len obavy že teraz po skončení fotoprojektu už nebudem rozmýšlať ani len nad tou jednou fotkou týždenne :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej, mne sa zdá, ako pred pár týždňami iba, keď som pridal fotku nových bôt alebo kocúra, čo bolo snád na začiatku projektu. Je to sranda.
      Však projektov ešte je niekoľko, stačí si vybrať =D

      Odstrániť
  2. Bol som tu a pridem zas tvoj Fantomas :D

    OdpovedaťOdstrániť